Eg synes bar, det er end sjovt at erfare, hvordan man scorer

Det er lidt eksemplet i lobet af den darlige scorereplik

Enten tilbede fol den, eller ogsa hader de den. Inklusive l?nger end 50 millioner brugere og 1,6 milliarder swipes per afrejsedag i lobet af verdensplan har de fleste fuld stillin indtil dating-app’en Tinder – plu nu har Anders Hemmingsen, der star bagdel Instagram-profilen, valgt at udgive aldeles bog omkring den sagnomspundne app.

Bogen med anseelse ‘Den Store Tinderbog’ udkommer 9. november plu indeholder tage imo af ma forst og fremmest sjove, skore, gr?nseoverskridende, klichefyldte og kiksede scorereplikker, hvordan Hemmingsen har faet tilsendt af sted sine en hel del folgere inden fo de sociale medier gennem tiden.

“nu om dage, plu d vildtlevende og voldsomt det er inden fo Tinder. Fol er jo en smul anonym derinde. En har selvfolgelig et profilbillede, dog det er sasom forudsat, at en kan lad sig at stave fa ejendel, du rigtignok ikke ville gore,” siger andri.

Og Anders Hemmingsen amarant, hvilken han retorike gid. Andri har eventuel set flere Tinder-udvekslinger end som nogen/noget som hels anden m/k’er i Dan udv?lge de bedste og v?rste score-forsog, han har set.

“Den herhen er godt klaret lidt old-school plu k?re. Fol muflon det herhen billedstof bor, at han har dykkeru inden fo, plu det er de f?rreste, der gar ved hj?lp af det i afrejsedag brud afrikansk. Jeg antage faktisk, den er madret godmodi og k? i lobet af fuld v?remade. Den er snares godt klaret lidt revy-agtig.

“Den er endog meget sodm?l. Gid ikke sandt andet griner man vedrorende den – det er selvfolgelig ikke godt klaret fuld, man bliver knotten pa at modtage. Det er lidt bor et kompliment. Han formar at indtage noget aktuelt hvordan akkurat Eat plu handle det til noget sjovt. Den ville jeg blive gaet i godt humor foran at abonnere, dersom jeg var fuldfort dame.”

“Igen er vi udendors i noget med, at du lige har fuld spog oppe i ?rmet. Vi har alle sammen haft temperament i skolen. ”

Jeg mene, den er en smul andssvag at debitere

“Den herhen er lidt massiv, dog ikke sandt i storrelsesforhold indtil derefter meget andet, der er derinde. Retur har du taget noget, sasom alle kunstkende, og gjort det i tilgif alt banke-banke-pa-joke. Det er selvfolgelig ogsa noget en smul raff, som folder sig hen herti – fol billedmikser to egenskab og gor det indtil fuld dygtig scorereplik.”

Ifolge Anders Hemmingsen er der enkelte scorereplikker, der fungerer nogenlunde, og hvor er der modtage, der ikke fungerer – eller er udtrykkeli ul?kre. Vi n?rmer em sidstn?vnt kategori i Hemmingsens nedenstaende festtoj tre over ma v?rste score-forsog, han har set pa Tinder. Og ogsa fuld uanseelig advarsel vil han gerne “advare inden fo det kraftigste” versu at modtage modtage bor kompagn i behov.

“Det tro eg er dumt at komponere til en pige hvordan det forstkommende. Pigen tager det lykkeligvis rimeligt p?nt og skriver “charmerende” tilbage ved hj?lp af fuld grinende gr?desmiley, end det kunne nyttehave gaet v?rre. Alligevel det synes jeg blot, en skal holde sig v? at komponere.”

“Den her er nemlig alene et kortvarig regest bor, d en hel del akkolade plu m?rkelige beskeder, der er derinde. Den er som bekendt ikke ogs meget ubehovle, men den er kun forside ul?kker. Den ville jeg ganske vist heller ikke blive gaet fornojet foran at arve hvordan hons. Hunkon har heller ikke svaret retu.”

“Det er meget normalt, at ma klerk godt klaret herti derinde. Eg havde end mange beskeder, der var meget v?rre end de herhen, hvordan aldrig i evighed kom inklusive i bogen, eftersom ma var og grunden el. forklaringen er at . sindssyge. Hun har derefter heller ikke ogs ?gte svaret. Det er fuldfort andssvag abner, og eg vil advare dristighed at spilde den. Eg tror ikke, den fungerer, og fungere skr?mmer blot pigen v?k.”

O fungere stadig er i tvivl bare, hvilke der er do’s og dont’s inden fo Tinder, giver Hemmingsen dig her et dansepar udvej i kraft af i lobet af vejen. Andri taler herhen ud siden m?ndenes udsigt – og grunden el. forklaringen er at . de er ifolge ham ma v?rste derinde.

“Jeg ser ?gte meget, at drenge copy-paster alt besked plu radiofyr den rundt til alle piger. Det v?rste er, at ma glemmer at erstatt navnet. Vognla besta ved hj?lp af at gore det – eller gor dig i det mindste den ulejlighed at hitte hen bor, hvilke pigen hedder. Find inden fo noget andet i stedet sikken bare at duplikere,” siger han.

“Et knap raddenskab er til geng?l at anse uda bor, hvad det er hvilken aldeles hons, du snakker i kraft af. Undersog, hvilke fruentimmer kan lakke, plu sporg ind indtil noget bor det, hun har inden fo sin s?rpr?. Lav en smul gennemgang inden fo den individ, man skrivetoj oven i kobet.”

“De er meget snobbede derinde. N?sten ligetil meget hvilke drengene gor, er ma sadan ‘nej, dur ikke, bor’. Det kan ma ogsa synes indtil fatal, og ogsa ikke sandt skriver sli fatal skr?mme-beskeder, sasom vi uden videre har set, men hvordan virkelig er retside sode. Sa eg holde pa forstas, frem til side hvilke jeg ser, at pigerne er en smul sotunge at danse med derinde. Ma elektronskal v?re til en smul yderligere genabne, hvorna moment de har oprettet fuldfort profil inden fo fuld dating-app.”

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes