Sjalv ar en senior och dejtar pa natet – har ar mina basta tips

Natdejting ar inte langre nagot tabubelagt, idag ar det till och med det vanligaste sattet att pricka en partner visar bland annat en brittisk undersokning. I frekvens med att natdejting blivit allting vanligare borjar aven allt fler pensionarer att leta sig ut gallande dejtingsajterna. Monikka Smedberg Johansson ar en av dessa. Hon ar 81 ar och inneha natdejtat i tio ar.

– Nar jag borjade varje det atnjuta i uppsyn alder gallande dejtingsajter, och de som fanns kunde besta flertal mil bort, men genast verkar det som att pensionarerna inneha vaknat, anser hon med ett flabba.

Fick assistans av barnbarnen att komma igang

Det varje Monikkas barnbarn som hjalpte henne att skapa en dejtingprofil pa sajten Motesplatsen, nar hennes andre make gatt bort for tio ar darefter.

– Hon tyckte att jag behovde nagon att fabulera roliga grej med, ej bara sitta hemma. Och det var ju enormt riktig. Blott forut att du blir anka och aldre sa ar ju ej livet slut. Du tvingas blott besta mottaglig.

Monikkas erfarenhet av natdejting ar avsevart bra. I Genom aren har hon lart sig baksida av underben hon letar efter och hur man skiljer agnarna fran vetet.

Monikka Smedberg Johansson.

– Det ar relevant att besta tydlig med vem du ar och baksida av underben du soker forut ganska av partner. Massa aldre vill kanske ha mer ett kompanjonskap an det ungdomar soker. Sjalv vill till foredome ej att nagon ska omplacering in i mitt hydda, men vill ha grupp och sallskap.

”Man far pussa massa grodor innan man hittar en fin”

Hon tycker att det svaraste inneha varit att hitta personer som bor kungen balans avstand. Att omplacering kungen sig ar inte aktuellt, och hon sager att flera aldre kanner synonym.

– Sverige ar ett valdigt avlangt land, och dessutom om internet forut folk narmre sa blir det komplicerat rent geografiskt. Enkom att lokalisera russinen i kakan ar komplicerat, man far pussa flertal grodor du vet, innan man hittar en fin groddjur, sager hon och skrattar igen.

Monikka ar ej mesig forut det okanda. Hon inneha bott i bade Indien och i Afrika, rest omkring jorden och varit gift par ganger. Men de forsta valhant motena online varenda lite laskiga, berattar hon.

– Det tog ett tag att inlara sig hur man pratar. Och det dok upp en del fejkprofiler, namligen personer som utgav sig for att besta nagon annan. Men man lar sig typ kvickt att kika det.

Stall jatte- fragor – och varenda lite alert

Det galler att kackla lange innan man stammer mote med nagon menar Monikka. Att stalla massor fragor och vara en aning alert gallande vilka fragor man far. Hon ar samt reserverad med att dumpa ut for jatte- om sig allena i inledning.

– Men man amna ej besta skakis. De flesta ar vanliga och normala manniskor, och stamningen pa internet ar vanligtvis mycket god.

Natets karleksstatistik

Var fjarde singel inneha natdejtat i ar. Av de som mott sin aktuell partner inom de senaste fem aren traffades 4 av 10 via internet. Forut de som som traffats inom de senaste 20 UK kvinnor dejting aren ar siffran 3 av 10.

Hon har testat flera annorlunda dejtingsajter, bland annat Motesplatsen, Happy pancake och Facebook dejting. Men pro att lattare klara av patraffa lokala singlar ar hon idag mest operativ i annorlunda Facebookgrupper. Hon ser otaliga fordelar med det.

– Dels finns en administrator som slapper in folk i gruppen, det utfor att det kanns tryggare. Sen ar det blott folk fran naromradet, vilket ar bra. Och sa ar stamningen himla fin i de har grupperna. Vi gratulerar varandra nar nagon funnit karleken och sjalv har hittat flertal vanner den vagen, berattar hon.

Monikkas «forsta dejten»-regler

– skrida ej ut pa en skogspromenad med nagon du inte kanner. Ga inte heller bo till nagon som en forsta traff utan finn nagonstans dar det finns folk och dar du kanner dig stabil.

Hon har varit kungen flertal dejter i genom aren, och vanligtvis tar hon dem till synonym position – en lokal vardshus. Dar kanner hon sig saker och skon.

Traffade sin tredje stora karlek

Men det var kungen en parkeringsplats spann en galleria som hon motte sin senaste stora karlek. De larde kanna varandra i en rum Facebook-grupp pro pensionarer. Under flertal veckor pratade de utan att traffa, darfor Monikka enar skulle fard till billigt Verde med familjen. De holl kontakt laka resan och nar Monikka kom hem aterigen stamde de traff. Och ja, allting stamde.

– Det var en snoig vinterdag och mycket kallt, vi hade stora vinterklader kungen oss sa forutsattningarna for en mote var inte de basta. Men nar vi kramade varandra kandes allting anda sa naturligtvis, som att vi hade en frandskap. Det varenda sann kungen en stig – sant kanner man ju.

Fotografi sedan traffade de varandras familjer och de blev fort valdigt tatt. Han planerade att transfer narmre henne och de varje lyckliga.

– Sex manader fick vi sammanlagt, sen gick han bort i ett abrupt hjartstopp. Det varenda en chock forut alla, berattar Monikka.

Hon sorjer honom aven fortsattningsvis men ar tacksam over den epok de hade. Till varen tanker hon plocka upp natdejtandet aterigen.

Monikkas basta dejtingtips forut seniorer kungen internet

  • Leta upp vanskapsringar (gallande Facebook) dar just du bor – dar ar tryggt och lokalt!
  • Ha glatt! Och kom ihag att man tvungen pussa en segment grodor innan man hittar en fin groda.

– Jag har haft tre stora karlekar. Sjalv kallar dem Aventyraren, Livsnjutaren och Gladjespridaren. Genast vet sjalv inte ratt hur sa sjalv letar efter och det blir svart att dramt de har tre mannen. Men ar det nagot sjalv vet arme i livet sa ar det att vad som helst kan aga rum. Man tvingas enbart tordas plocka chansen nar den kommer. Det har sjalv kvitto kungen, anser hon med ett leende.

Expertens natdejtingtips – 5 viktiga rad

Att dejta kungen internet kan vara en dramatisk och pirrig upplevelse. Men det finns samt en segment fallor att kliva i, som till foredome annorlunda typer av svindleri. Universitetslektorn Caroline Fischl forskar runtom natanvandning och aldre. Hon inneha nagra enkla tips som du kan spana pa pro att uppfatta dig sakra.

– i sjalva verket galler synonym direktion forut allihopa som dejtar kungen internet, ung som aldrad. Men som senior ar du kanske inte lika van utbredd internetkulturen, och behover besta extra detaljerad, anser Caroline Fischl.

  1. Varje kungen din vakt om personen borjar be om nagot om egen information, som personnummer, losenord eller likartad.
  2. Swisha aldrig kosing till nagon du ej kanner.
  3. Bidra inte ut pinkoder.
  4. Be ifall att atnjuta kika bilder fran personens liv, stam, vanner och snarlika.
  5. Nar du amna ses nagon fran internet, beratta pro andra vem du ska traffa och varenda. Ses nagonstans publikt.

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes