Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke om du klarar testet

Tinder lanserar nya sakerhetsfunktioner idag, medraknad ett fotoverifieringssystem som markerar dataprofilerna med ett blatt bockmarke, ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight som utfor det spartanskt att komma at data fran raddningstjanster och en funktion som gor det identifierar potentiellt stotande meddelanden.

Fotobekraftelsessystemet kraver data for att plocka en selfie i realtid som matchar en position som visas fran en form i en exempelbild. Dessa foton skickas sedan till Tinder-communityteamet, som kommer att validera att varje brukare matchar bade den angivna posisen och de valda profilfotona. Ifall allt star i rad far du en bla bock. Detta ar forut att bidra potentiella spelare sakerheten att de inte fiskas.

Forut narvarande kommer folk att granska fotona och kika till att folk ar som de anser att de ar, men malet ar att antligen delegera denna pensum till programvaran. Det ar oklart nar detta nagonsin kommer att handa. Tinder har miljoner anvandare kvar alltsammans varlden. Fran denna syfte implementeras denna funktion initialt langsamt och i mindre regioner som Taiwan och Irland. Bumble introducerade ett liknande system forut forsvinna konsument 2016.

Det spelar lite snarja upp

Det ar oklart hur bra detta system hindrar manniskor fran att bli forvanade som ar uppdaterade dessutom med manskliga besiktningsman. Manniskor klipper och odlar haret, okar och minskar och aldras, vilket innebar att profilbilderna de verifierar med sa smaningom blir foraldrade. Tinder inneha inte angett hur lange ett bekraftelsemarke ar giltigt och om det nagonsin kommer att lubba ut. Den specificerade ej heller ifall anvandare skulle behova gora ater processen varje gang de ville fornya sina bilder. For narvarande noterar datum i sina profiler stundtals ifall de har uppdaterat sitt utseende, till foredome ifall de odlar en mustasch eller fargar haret. Nog forblir det basta alternativet att halla sig verifierad och samtidigt uppfylla forvantningarna.

Bortsett fran selfie-granskningsprocessen uppger foretaget att det maklig introducerar en funktion pa «utvalda marknader» som upptacker potentiellt stotande meddelanden och fragar data om ett bud «rubbar» dem. I sa fall kan du rapportera personen. Foretaget havdar att denna funktion sa smaningom kommer att resultera i en annan funktion som heter «Angra» som gor att konsument kan valja att langa ett potentiellt stotande meddelande. Funktionen later motsvarighet den som lanserades av Instagram 2017, som upptacker stotande kommentarer. I det arme fallet kan anvandare dock automatiskt dolja kommentarerna.

Tinder tillkannager aven ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight till garanti. Bevilja brukare som ar baserade i USA att fa tillgang till appen gratis, liksom ett nytt «Security Center» som ger brukare resurser och don relaterade till online – finn datering. Noonlight synkroniseras med olika appar och enheter, medraknat Tinder, forut att stodja onlinetjanster.

Data som synkroniserar deras Tinder-konto med Noonlight kan visa ett ID-kort i sin profil, vilket indikerar att detta ar fallet som en slags varning ifall att de ar skyddade. Anvandare kan beratta for Tinder och Noonlight nar de amna ga pa ett datum och med vem. Ifall en nodsituation intraffar under heta Laotian kvinnor moten kan du ge Noonlight-appen och anordna en knapp for att ringa raddningstjanster. Noonlight kommer att be dig att indicera en PIN-kod forut att avbryta denna krav forst. Ifall inte ett dyft gors ringas raddningstjansten. Ar 2018 installerade Uber en liknande nodsamtalsfunktion i sin app och ett sakerhetscenter.

Det skrivs samt och kallas darefter

I allmanhet verkar Tinder ha tagit upp andra appar pro att sakra anvandarsakerhet och utfor det i gengald. Inte desto mindre kan funktionen for anstotliga kommentarer och nodsamtal ringa vidstrackta konsekvenser som inte bara forandrar kulturen pro chatten i appen till det battre, men aven ger uppgifterna sakerheten att de kommer ut klocka en skrackinjagande situation utbredd behov.

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes