Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad pa varderingar

Nar du skapar ett konto far du selektera de varderingar som ar viktiga for dig och darnast kopplas du forbund med andra som har samma varderingar. Det betyder att det inte ar nagot swipande som vanligtvis ar forekommande hos andra dejtingappar. Relate ar innovativ, attraherande och enkel att begagna och det basta av allt, det ar helt gratis! Det ar inte likadan ytligt som de andra dejtingapparna, har ar fokuset pa hur man ser gallande livet och vad som ar angelaget.

10. Grindr

Grindr ar en valbekant dejtingapp som ar specifikt riktad till HBTQ-personer, framforallt homosexuella man. Appen har ett stort antal anvandare ovan laka varlden, inklusive Sverige. Den ar fullkomlighet forut dig som letar efter ett seriost proportion eller nagon att charma med. Den finns som en snav gratisversion eller som betaltjanst med extra funktioner for en liten manadskostnad. Appen ar enkel, snygg och anvandarvanlig.

11. Victoria Milan

Victoria Milan ar en avsevart ryktbar och omstridd dejtingplattform som specifikt vander sig till folk som ar gifta och som letar efter en affar eller sextraff. Det ar helt gratis att bli medlem men ifall man vill interagera med andra medlemmar kravs ett premium-medlemskap. Undantagen detta ar det en himla attraherande och anvandarvanlig dejtingapp.

12. Badoo

Badoo ar en fran de ledande dejtingappar och dejtingsidorna varlden over, med ovanfor 340 miljoner brukare, samt i Sverige. Om du ar med i malgruppen unga vuxna, sa ar det vart att testa. Appen har massa funktioner, medraknat en swipe-funktion. Gratisversionen ar helt behandig, men ett premiummedlemskap ger dig resurs till all funktioner forut drygt 30 kr per vecka.

13. Once

Intill lunchtid far du varje dag en (1) match som presenteras fran den avvikande dejting-appen Once. Du inneha da mojlighet att bestamma ifall det ar nagon som passar dig. Det ar ett hisnande koncept som kan gora det lattare att hitta ratt nar det kommer till dejting, och den gratisversionen av appen ar fullgod forut att klara av forratta detta.

14. Vissla

Vissla ar en modern svensk dejtingapp som inneha skapats just. Det finns val forut att forska efter «vanskap, karlek eller flirt» i appen. Den ar himla bra och kul att bruka, men nej ar antalet konsument massor lagt gallande vissa stallen. Anda kan det vara vart att prova det!

15. Zoosk

Zoosk ar en popular dejtingapp och dejtingsite med miljontals konsument fran hela varlden. Utformningen ar attraktiv och anvandarvanlig, och det ar forsiktig att uppfatta sig gratis. Dock ar det ett ganska dyrt premium-medlemskap som kostar ca 200 kr/man. Det finns aven gorgeousbrides.net mer en bit verifierade medlemmar, men ej likadan flera som exempelvis Tinder.

16. The Inner Circle

The Inner Circle ar en dejtingplattform som fokuserar pa karriarmedvetna singlar. For att begagna appen maste man ansoka om att fa bli medlem, dock ar kriterierna for detta oklara. Den har ett stort antal brukare kvar alltsammans varlden, dock ar jag osaker pa hur det ser ut i Sverige. Det finns manga funktioner och det amna vara bra, men gratisversionen inneha vissa begransningar.

17. Raya

Raya ar en celeber och exklusiv dejtingapp som enbart ar ledig pro personer som uppfyller ett visst fordran pa dignitet. Det ar alltsa ej mojligt pro vem som helst att bli medlem. Manga kandisar som Ben Affleck, Emma Watson, Demi Levato, Moby och Elijah Wood inneha rapporterats som medlemmar, men hur det ser ut i Sverige ar okant.

18. Her

Her ar en dejtingapp specifikt utformad forut kvinnor och icke-binara som soker efter andra kvinnor och icke-binara. Appen har ett stort likhet med Tinder, och forutom att swipa finns det aven olika gemenskaper som man kan ga med i. Det ar latt att komma igang och det behovs ej nagon ersattning forut att utnyttja den helt!

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes