Ladda ner Tinder och skapa din profil

Sjalvfallet Den mest kanda och utbredda applikationen pro att flirta ar Tinder. Darefter lanseringen har den lyckats ledsaga en hel generation narmare ett nytt satt att koppla och inlara kanna varandra i genom att dra anvandning fran ny teknik. Det finns dock aven fortsattningsvis manniskor som ej vet hur Tinder fungerar, eller som blandar ihop dess mekanismer med andra snarlika och senare appar. Fran denna anledning har vi beslutat att sammanstalla de viktigaste egenskaperna och metoderna som forklarar det sociala natverkets funktion.

Tinder kombinerar ett chattsystem med personer som inneha blivit omsesidigt utvalda som intressanta, utfor att du kan samspraka bestamt och baserat kungen specifika egenskaper och egenskaper. Om du tycker om en anvandare och den kontakten tycker om dig kommer plattformen att ge dig mojligheten att initiera chatta.

Det forsta vi tvingas foreta ar ladda ner Tinder kungen var nalle. Idag finns appen nabar pro bade iOS och Android. Det finns till och med en webbversion som vi kan ladda fran vilken webblasare som helst.

Nar det ar installerat oppnar vi det och fortsatter med att skapa var profil. Vi kommer att behova inlemma grundlaggande identifieringsdata, sasom namn, alder och e-post. Vi tvungen ocksa ladda upp minst ett foto till var profil. Senare kan vi battra var profil, inbegripa en presentation gallande upp till 499 tecken, eller forklara vart syssla eller organisation som vi tillhor.

Nyckeln nar du skapar en profil ar visa precis tillrackligt pro att besta intressant for andra brukare, men inte overdriva det. Vi vill ej heller att profilen ska beratta allting, annars kommer vi inte ha samtalsamnen att inlara uppleva och gora oss kanda.

Hur Tinder fungerar

Den stora innovationen med applikationen varenda sang oss valja vem vi uppskattar och inte kungen ett enkelt metod och utan att kranka kanslor. Appen visar oss olika kontakter, och vi kan rutscha at hoger (jag gillar det), till vanster (jag gillar det inte) eller uppat (Superlike). De andra kontakterna kommer ocksa att se var profil, och om de uppskattar det kommer hur sa som kallas en Match eller meeting att ges. I det ogonblicket genereras mojligheten till en enskilt chatt mellan kontakterna. Tinder later dig inte posta meddelanden till kontakter som ej har gillat dig. Gallande sa metod lankas blott likasinnade, antingen i genom foton eller profilbeskrivningar. Allihopa har sin smak och Tinder domer dem inte. Superlike ar lite olika, darfor det ar ett meddelande som ej anger vem som har gett det, och det kommer enkom att aktivera chatten nar vi nar den profilen naturligt.

Fordelarna med Tinder Gold och Tinder Plus

Undantagen gratis version, som inneha en limit pro dagliga likes och GPS-detektering pro att enkom visa intill kontakter, det finns plus tva betalversioner. I betalningen Tinder har vi tvenne varianter. Det mest kompletta ar Tinder Gold, samtidigt Tinder Plus lagger till nagra extra funktioner.

Tinder Plus erbjuder

  • 5 supergilla varje dag.
  • Obegransade gilla-markeringar.
  • Obegransad skolja aterkomst for att se kasserade profiler.
  • Enbart personer du tycker om kommer att kika din profil.
  • Tinder Passport for att hitta Match kungen andra stallen.

Tinder Gold lagger till fler funktioner till Plus-forslaget

Fordelarna med att hantera Tinder for att pricka manniskor

Darefter dess ursprung inneha Tinder blivit synonymt med relationer och mojligheten att pricka folk. Applikationen kombinerar delar fran sociala natverk och snabbmeddelanden med ett valdefinierat foresats: att grunda en relation mellan folk pa ett bestamt fason och baserat gallande omsesidig smak.

  • Det fungerar som en injektion av sjalvfortroende och sjalvkansla, alldenstund nar Matcher genereras finns det en optimist forvantan. Utover det senare far vi en partner eller en ny vanskap.

Utbredningen fran Tinder och liknande applikationer inneha ofta att bega med utvecklingen av mojligheterna till interaktion mellan folk. Idag, tack vare mobiltelefoner och internetuppkoppling, ar det mojligt att skapa lankar med manniskor ovanfor laka varlden. Och ett bra metod att veta ifall den personen ar intressant ar att kanna till deras arom och andra parametrar som kan dyka upp i profilen.

Konstaterande

Om du ar hagad motas manniskor gallande internet, att utbilda sig hur Tinder fungerar kan besta en nyckel till att hitta potentiella partners eller vanner. Iden att kombinera och placera i kontakt med manniskor som omsesidigt tyckt om varandra utfor att du kan avklara en forsta blyghet. Verktyget inneha fullandats med tiden, och idag erbjuder det oss ett utmarkt forhallningssatt till hur sa det innebar att kanna till och pladdra med folk ovan internet.

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes