Hur lang epok kommer det att plocka innan jag far uppsyn forsta dejt?

Ligga en dejtingsida vars slogan ar “namnet sager allting” och vi skulle ej kunna uttrycka denna sida gallande ett battre metod an just sa! Denna sida handlar om en sak och i princip en enda sak. Det ar en blad for folk som vill, just som namnet anser – alska. Nu anser de ja inte blott att placerad kungen soffan, utan vi snackar tveklost ifall romantiska datum. Rena sadana. Att fixa ett ligg kungen denna blad bor namligen inte besta sa tufft. Registreringen ar gratis och ger resurs till grundfunktioner och pro de som ar seriosa med att finn ett ligg finns ett premiummedlemskap som erbjuder mer funktionalitet.

Vi ville givetvis testa Ligga pro att kika hur spartanskt det varje att hitta nagon att ligga med dar. Och resultatet? Las framat i denna recension for att atnjuta ordna pa det och kika hur det gick! Hur enkelt ar det i sjalva verket att finn ett ligg pa alska?

  • Overvagande attraktiva kvinnor i allihopa aldrar
  • Anvandare runt om i Sverige
  • Flertal kvinnor som sannerligen enbart ar ute efter att placerad
  • Langa meddelanden for att chatta med andra medlemmar
  • Avsanda “isbrytare” som hjalper dig att bryta isen med andra medlemmar
  • Sok och bli matchad med andra medlemmar bundenhet gallande era preferenser

Det har ar nog en fran de sidorna det bor kunna skrida snabbast gallande. Varfor? Jo, just pa grund av namnet. Flertal andra dejtingsidor kungen internet har generiska namn som blott koper ifall generell dejting, eller bara vagt antyder att det skulle kunna kopa om nagot mer intimt. Men i och med att den har sidan faktiskt gar ut med det rakt fran start, med namnet alska, sa rader det ju inga betanklighet om hur sa det handlar ifall.

Sidan ar pro just folk som vill finn nagon att placerad med. Sa tillika tjejerna som ar pa den arme sidan ar med gallande det och kommer alltsa ej att bli fornarmade om du uttrycker att du ar ute efter ett ligg. Det ar givetvis att det finns en andel tjejer dar som beredvilligt vill hitta en partner att ha langvariga intima forbindelser med och kanske inte bara ett ligg, men da far man akta det och leta framat. Det finns en hel uppsjo av tjejer kungen den sidan som ar mer an villiga att enbart samlas pro ett engangsligg, sa det ar blott att bli underkand pa sa hittar du nagon likasinnad.

Hur sa ar framgangskvoten kungen alska?

Ligga riktar sig framforallt till tjejer och killar som vill alska. Vi ville undersoka detta lite mer vetenskapligt och fa reda pa hur paverkad framgangskvoten gallande alska sannerligen var. Hur enkelt det varje att ringa kontakt och darmed att finn nagon att alska med. I vart test skickade vi par olika meddelanden, och har nedan foljer resultaten:

Testmeddelande 2: “Hej, jag vill enbart ligga en aning granna. I min sang med dig under tacket. Va sager du? Ar du gallande?”

Vi behovde inte vanta sarskilt lange innan vi fick se resultatet av vart test och det skulle ejakulera att visa sig att bli en formidabel succe! Vart att observera varenda att ju mer tydliga vi varje med va vi ville, desto hogre blev gensvaret fran tjejerna!

Det som far den har dejtingsidan att bege ut en aning fran dess konkurrenter ar just namnet som utfor det mojligt forut medlemt en funktion pa sidan dar man kan matcha sig mot andra medlemma preferenser, som t.ex. om man uppskattar en aning mer aventyr sa som att bloja varandra, gruppaktiviteter eller bara ar ute efter nagot online. Detta underlattar att finn en partner som man passar ihop med rent intimt.

Vilka typer av kvinnor kan jag vanta undertecknad att finn dar?

Vi skulle beratta att kvinnorna kungen den har sidan ar som samhallet i ovrigt – de kommer i all aldrar och utseenden. Det som all kvinnor gallande den har sidan inneha gemensamt (och som far dem att dela sig at fran kvinnor pa andra dejtingsidor) ar att kvinnorna har ar mer promiskuosa och bringa for engangsdejter. Om du tycker om kvinnor som ar en aning lattare att fa i badd sa kommer du troligen uppskatta den arme sidan.

Hur forvissad ar uppsyn data? Ar jag anonym?

Placerad. lagger stort fokus gallande garant och egen integritet. Detta pa grund av sidans “kansliga natur”. En valformulerad och otvetydig sekretesspolicy finns pa omrade och ingen fran din information delas med tredje part. GDPR atfoljs enligt lag och sakerhetsatgarder tas forut att anordna din data forvissad. Uppgraderar du till ett premiummedlemskap sa visas heller inte webbsidans namn pa ditt kontoutdrag.

Ar alska en bra framstaende estrad?

Manga nog antaga att Ligga har knas horsagen om sig darfor att de ar sa oppna med just korta, intima forbindelser. Men trots detta har denna blad verkligen lyckats feja pa sitt rykte och har eftersom lyckats bli en erkand och respekterad estrad bland dejtingsidor. Detta beror nog pa en generellt mer rattfram syn i samhallet kungen att alska, speciellt bland yngre kommande generationer, som ser det som helt naturligt att hitta en partner och lagga ut sina nakenbilder pa natet. Sa, ja, alska ar en val valaktad plattform.

Vilka funktioner ar gratis?

Att inregistrera sig kungen placerad ar helt gratis. Efter in registrering tas du direkt till din profilsida dar du har opportunitet att skapa en utforlig profil (rekommenderas!). Manga fran sajtens grundfunktioner ar gratis som t.ex:

Att forbruka sidans sok och matchningsfunktion ar gratis och att se bildgallerier ar aven det gratis. (Detta ar stundtals en frojd pro ogat och det ar gladjande att se hur vissa Asien brudar byrГҐ tjejer bjuder sa pa sig sjalva. Tvungen traffa! Se om du hittar nagon for dig.

  • 1-manads (99,99kr/per manad)
  • 3-manaders (83,33kr/per manad)
  • 6-manaders (66,66kr/per manad)

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes