Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke om du klarar testet

Tinder lanserar nya sakerhetsfunktioner idag, medraknad ett fotoverifieringssystem som markerar dataprofilerna med ett blatt bockmarke, ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight som gor det spartanskt att anlanda at data fran raddningstjanster och en funktion som gor det identifierar potentiellt stotande meddelanden.

Fotobekraftelsessystemet kraver data forut att ta en selfie i realtid som matchar en position som visas fran en modell i en exempelbild. Dessa foton skickas sedan till Tinder-communityteamet, som kommer att validera att varje brukare matchar bade den angivna posisen och de valda profilfotona. Om allt star i rad far du en bla bock. Detta ar forut att ge potentiella spelare sakerheten att de ej fiskas.

Forut narvarande kommer folk att granska fotona och se till att manniskor ar som de sager att de ar, men malet ar att antligen delegera denna syssla till programvaran. Det ar oklart nar detta nagonsin kommer att aga rum. Tinder inneha miljoner anvandare over laka varlden. Av denna skal implementeras denna funktion initialt savlig och i mindre regioner som Taiwan och Irland. Bumble introducerade ett liknande system for forsvinna konsument 2016.

Det spelar lite snarja upp

Det ar oklart hur val detta system hindrar manniskor fran att bli forvanade som ar uppdaterade tillika med manskliga inspektor. Folk klipper och odlar haret, okar och minskar och aldras, vilket innebara att profilbilderna de verifierar med sa smaningom blir foraldrade. Tinder inneha inte angett hur lange ett bekraftelsemarke ar giltigt och om det nagonsin kommer att jogga ut. Den specificerade inte heller om anvandare skulle behova gora ater processen varje gang de ville fornya sina bilder. For narvarande noterar datum i forsvinna profiler stundom om de har uppdaterat sitt utseende, till exempel ifall de odlar en mustasch eller fargar haret. Nog forblir det basta alternativet att halla sig verifierad och samtidigt uppfylla forvantningarna.

Bortsett fran selfie-granskningsprocessen uppger foretaget att det maklig introducerar en funktion pa «utvalda marknader» som upptacker potentiellt riktigt vacker Baltican flicka stotande meddelanden och fragar data ifall ett bud «stor» dem. I sa fall kan du uppge personen. Foretaget havdar att denna funktion sa smaningom kommer att resultera i en annan funktion som heter «Angra» som gor att brukare kan selektera att avsanda ett potentiellt stotande bud. Funktionen later motsvarighet den som lanserades av Instagram 2017, som upptacker stotande kommentarer. I det arme fallet kan brukare dock automatiskt fortiga kommentarerna.

Tinder tillkannager ocksa ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight till garanti. Tillata brukare som ar baserade i USA att lite access till appen gratis, liksom ett nytt «Security Center» som ger konsument resurser och instrument relaterade till online – Hitta datering. Noonlight synkroniseras med annorlunda appar och enheter, inberaknad Tinder, for att stodja onlinetjanster.

Data som synkroniserar deras Tinder-konto med Noonlight kan presentera ett ID-kort i sin profil, vilket indikerar att detta ar fallet som en slags varning om att de ar skyddade. Konsument kan meddela for Tinder och Noonlight nar de amna ga kungen ett datum och med vem. Ifall en nodsituation intraffar under moten kan du avga Noonlight-appen och halla en knapp pro att ringa raddningstjanster. Noonlight kommer att be dig att indicera en PIN-kod pro att stoppa denna fordra forst. Ifall inget alls gors ringas raddningstjansten. Ar 2018 installerade Uber en motsvarighet nodsamtalsfunktion i sin app och ett sakerhetscenter.

Det skrivs ocksa och kallas darefter

I allmanhet verkar Tinder ha tagit upp andra appar pro att trygga anvandarsakerhet och utfor det i gengald. Icke desto mindre kan funktionen pro anstotliga kommentarer och nodsamtal atnjuta vidstrackta konsekvenser som ej bara forandrar kulturen forut chatten i appen till det battre, men ocksa ger uppgifterna sakerheten att de kommer ut ur en riskabel situation utbredd behov.

Solicitud de Resultados

Para aquellos que están en cuarentena o que no van a salir de casa, pueden REGISTRARSE en nuestra plataforma, de esta forma podrán descargar sus resultados.

Tener en cuenta que la oportunidad de descarga de los mismos es de ocho días desde la recepción de la muestra en nuestro laboratorio.

 

Ayúdanos a mejorar nuestro servicio realizando nuestra encuesta de satisfacción al usuario Acceder aquí

Ha solicitado sus exámenes